スパイス紅茶の飲み方


スパイス紅茶のおいしい飲み方をご紹介します。
ストレートティー、ミルクティー、チャイの3タイプが基本ですが、さらに、手をかけた
ケニアのレシピも特別にご紹介。

ストレートティー、ミルクティー、チャイは、ジンジャー、シナモン、バニラに共通です。



スッキリスパイシーな
GINGER
STRAIGHT TEA
*
<ジンジャー        
     ストレートティー>
一人分は、ティースプーンに山盛り一杯のスパイス紅茶を使用。抽出時間は3分。



まろやかな香りを楽しむ
GINGER
MILK TEA
*
<ジンジャーミルクティ>
できあがったストレートティーに、温めた牛乳をお好みの量注いでください。



体が芯から温まる
GINGER
CHAI
*
<ジンジャー チャイ>
200mlの牛乳にティスプーン山盛り2杯のスパイス紅茶を、中火で
ゆっくりと温めて、好みの量の砂糖をいれまぜます。
沸騰してふきこぼれる前に、火を止めます。
ティースプーンの背で紅茶を押して、スパイス紅茶を絞り出してください。
カップに注いで、上からラテクリーマーで泡立てたフォームミルクを
のせると、より本格的。



NEW

豆乳とジンジャーで健康
GINGER
SOYA
LATTE
*
 <ジンジャー 
ソーヤ ラテ>
200mlの豆乳とティスプーン山盛り2杯半のスパイス紅茶と
ゆっくりと温めて、沸騰してふきこぼれる前に、火を止めます。
できあがりに砂糖またはハチミツを加えて、
好みの甘さに仕上げてください。



SUMMER

あと味さわやか、クール
ICED
GINGER
TEA
*
 <アイス
ジンジャーティー>
リーフティーはホットの2倍の濃さで抽出します。
1人分なら茶葉5gに対して、熱湯120ml。
たっぷりのロックアイスを入れたグラスに、熱い紅茶を
一気に注ぎ、全体が冷たくなるまでストローでまぜる。
(シナモンティーも同様に。とても人気。)



NEW

カテキンまるごと食べる
GINGER
TEA
BREAD
*
 <ジンジャー 
ティーブレッド>
材料:薄力粉320g、ミルク170ml、マーガリン70g、砂糖70g、
卵・中サイズ2個、ベーキングパウダー12g、ジンジャーティー茶葉10g。
薄力粉とベーキングパウダーは合わせてふるう。常温柔らかくしたマーガリンと
他の材料を混ぜてよく練る。180度のオーブンで20分焼く。
できあがったら、すぐ型から出して底を割り箸などで浮かせて
冷ます。好みでホイップクリームを添えてお召し上がりください。


ケニアのスパイス紅茶の特別レシピの紹介です。


Apple & Cinnamon Ham Glaze 
*
Ingredients Needed* 10g of Cinnamon Tea*1 Cup Corn Syru*1/3 Cup
Brown Suger*1/2 Cup Water*1/2 Cup Apple Juice
 Apple Cinnamon Syrup*Place the 10g Tea in a tea bag and pour in 1/2
cup of boiling water. Let step for 4 minutes. Remove tea bags and
combine liquied in a saucepan with corn syrup, apple juice and brown
suger. Mix well.Bring the sauce to a boil. Let cool.
Glazed Ham *Pour syrup over ham and bake for 1 hour or until syrup is
eveporated and ham glazed and brown.
Suggested Uses of Our Apple Cinnamon Syrup*Turkey/Chicken glaze
*Over pancakes or waffles*Ice cream topping*Spread on toast*Cake or
cupcake glaze*Dip for fresh sliced apples
  



Tea Latte 
*Make 6 servings,
 Ingredients Needed
*16g Kenya Tea*4 Cup of Water (32oz)*Whole Milk*Ground Nutmeg or
Chocolate*1 oz Almond Syrup
 To Prepare
*Prepare a strong tae with 16g Kenya Tea in 4 cups boiling water. Stir for
5 minutes. Remove tea. Pour 5 oz. of hot tea into each tea cup, add
Almond syrup and stir. Steam whole milk and top tea with 1 tablespoon
steamed milk. Garnish with ground nutmeg or chocolate.
  



Apple Dessert sauc
 Ingredients Needed
*20g Melvins Vanilla tea *2 tablespoon butter*2 tablespoons brown
suger*1/2 cup hot water
 To Prepare
Put 20g Vanilla tea into 1/2 cup hot water for 4 minutes then remove tea
from cup.
Combibe liquied with butter and brown suger. Mix well. Simmer for 2
minutes Use as a dessert topping.